Skimmelsanering
– vi kan fjerne det effektivt

Skimmelfrit har ekspertisen til bekæmpelse af skimmelsvamp

Skimmelsanering

Bekæmpelse af skimmelsvamp på Sjælland

Har I skimmelsvamp i boligen, bør I reagere, og få foretaget skimmelsanering med det samme. Ikke alene kan det sprede sig, hvis man ikke bekæmper det, og dermed påvirke værdien af boligen ganske betragteligt.

Endnu vigtigere, så er det skadeligt at opholde sig i rum med skimmelsvamp – hvis du og din familie ikke får foretaget skimmelsanering, kan generne blive permanente og livskvaliteten tilsvarende forringet. Typiske reaktioner på skimmelsvamp kan være:

  • Hovedpine
  • Træthed
  • Koncentrationsbesvær
  • Hukommelsessvigt
  • Svimmelhed
  • Kløende øjne
  • Tilstoppet næse
  • Hæshed
  • Rødme og brændende hud

Hvad siger kunderne?

Vi har mange tilfredse kunder.
Læs flere anmeldelser på Anmeld Håndværker.

 

Udredning for skimmelsvamp

Efter en del vandskader rekvirerede jeg Skimmelfrit til at lave en analyse af mit hjem mhp udredning for skimmelsvamp. De leverede fra start til slut en virkelig god service, høj faglighed og integritet, og jeg er meget tilfreds med såvel forløb som slutresultat.

–  Stine

Skimmelsvamp test

Teknikeren mødte op præcis på klokkeslettet, gik i gang og var relativ hurtigt færdigt. Fin, omgængelig person.

– Martin

En test af fugtforhold i et hus, vi overvejede at købe.

Jeg udfyldte kontaktformularen en tidlig morgen og allerede en time eller to senere blev jeg ringet op og vi havde en aftale to dage senere – rigtig god service.
På selve dagen gik han hele huset igennem (målte for fugt og svamp) og fortalte om resultaterne undervejs.
Var det ikke for målingerne og hans anbefalinger/ekspertise havde vi risikeret at købe et ubeboeligt hus.

– Sofie

Fjernet skimmelsvamp i køkkenet

Imødekommende kontor, som ringer tilbage som lovet hver gang.
Seriøst forarbejde og opfølgning.
Dygtige håndværkere, som kommer kl 8 som aftalt.
Anbefalelsværdigt firma.

– Bette

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer

Skimmelsanering af professionelle

Bekæmpelse af skimmelsvamp er et job for professionelle. Ved skimmelsvamp bekæmpelse er det vigtigt at man går grundigt til værks, så man får fjernet alle svampesporer, men det er jo kun en stakket frist, hvis man ikke får løst årsagen til at skimmelsvampen er opstået.

Overlader I opgaven til Skimmelfrit, så er I i de bedste hænder! Vi arbejder efter processer udviklet gennem vores mange års erfaring med skimmel-, asbest-, PCB- og Blysaneringer, og vi er klar til at udføre skimmelsanering for dig.

Processerne med skimmelsanering bygger på det bedste af danske anbefalinger fra Statens Byggeforsknings Institut, anbefalinger fra Asbest foreningen og udenlandske samarbejds partnere. Vi er herudover de eneste i Danmark som er uddannet på Tysk skole for Skimmelsanering (TüV certificeret).

Kort fortalt, så kan vi med bekæmpelse af skimmelsvamp forebygge at problemet opstår fremadrettet. Vi kører ud i hele landet.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp?

Efter konstatering af skimmelsvamp, er det med at få den bekæmpet for sundhedens og økonomiens skyld, før den spreder sig. Vores tilgang til skimmelsanering er altid individuel.

Metoden vi benytter er unik i Danmark, men i vores nabolande Tyskland, Norge og Sverige er metoden ganske populær da den har vist sig særdeles effektiv. Vi vil typisk fjerne lette bygningskonstruktioner, såsom gips, puds eller lignende.

Ofte vil vi også foretage nedvaskning og behandling af området med svampedræbende middel.

prøvetagning af Skimmelfrit

Hvad gør man ved skimmelsvamp?

Hvis du er så uheldig at være udsat for skimmelsvamp, er det vigtigt at tage handling hurtigst mulig. Vi kan løse problemet her og nu.

Ring til os på 70 22 61 61.

Vi kan så tage en snak omkring hvor omfattende problemet er, og om vi skal foretage en skimmelsanering. Er du i tvivl om du har skimmelsvamp, så anbefaler vi at du får det undersøgt.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvor du kan vedhæfte billeder. Vi ser så på dem hurtigst muligt, og vender straks tilbage med et svar.

Kommer skimmelsvampen tilbage?

Hvis du har kontaktet Skimmelfrit for at få foretaget skimmelsanering eller en undersøgelse, så har du allerede gjort meget for at få en varig løsning.

Efter vi har foretaget bekæmpelse af skimmelsvamp, vil i langt de fleste tilfælde anbefale, at der bliver udført et forebyggende arbejde, så problemerne ikke opstår igen.

Hvad koster det at få skimmelsanering?

Har du brug for en pris på bekæmpelse af skimmelsvamp? Da vores løsninger er individuelle, så er prisen også. Vi tilbyder dog altid at sende et fast skriftligt tilbud.

Du vil derfor altid kende prisen, før vi påbegynder arbejdet.

Få en pris gennem vores kontaktformular. Vi kontakter dig inden for 8 arbejdstimer.