Bekæmpelse af skimmelsvamp – vi kan fjerne det effektivt

Skimmelfrit har ekspertisen til at bekæmpe skimmelsvamp

Derfor skal du reagere på skimmelsvamp i boligen

Har I skimmelsvamp i boligen bør I reagere, og få det fjernet. Ikke alene kan det sprede sig, hvis man ikke bekæmper det, og dermed påvirke værdien af boligen ganske betragteligt. Endnu vigtigere, så er det skadeligt at opholde sig i rum med skimmelsvamp – hvis du og din familie ikke får fjernet skimmelsvampen, kan generne blive permanente og livskvaliteten tilsvarende forringet. Typiske reaktioner på skimmelsvamp kan være:

  • Hovedpine
  • Træthed
  • Koncentrationsbesvær
  • Hukommelsessvigt
  • Svimmelhed
  • Kløende øjne
  • Tilstoppet næse
  • Hæshed
  • Rødme og brændende hud

Bekæmpelse af skimmelsvamp er et job for professionelle. Det er vigtigt at man går grundigt til værks, så man får fjernet alle svampesporer, men det er jo kun en stakket frist, hvis man ikke får løst årsagen til at skimmelsvampen er opstået. Overlader I opgaven til skimmelfrit, så er I i de bedste hænder! Vi arbejder efter processer udviklet gennem vores mange års erfaring med skimmel-, asbest-, PCB- og Blysaneringer. Processerne bygger på det bedste af danske anbefalinger fra Statens Byggeforsknings Institut, anbefalinger fra Asbest foreningen og udenlandske samarbejds partnere. Vi er herudover de eneste i Danmark som er uddannet på Tysk skole for Skimmelsanering (TüV certificeret). Kort fortalt, så kan vi fjerne skimmelsvampen, og forebygge at problemet opstår fremadrettet.

Sådan fjerner vi skimmelsvamp i din bolig

Efter konstatering af skimmelsvamp, er det med at få den bekæmpet for sundhedens og økonomiens skyld, før den spreder sig. Vores tilgang til bekæmpelse af skimmelsvamp er altid individuel. Metoden vi benytter er unik i Danmark, men i vores nabolande Tyskland, Norge og Sverige er metoden ganske populær da den har vist sig særdeles effektiv. Vi vil typisk fjerne lette bygningskonstruktioner, såsom gips, puds eller lignende. Ofte vil vi også foretage nedvaskning og behandling af området med svampedræbende middel.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer

Vi kan løse problemet her og nu

Hvis du er så uheldig at være udsat for skimmelsvamp, er det vigtigt at tage handling hurtigst mulig. Ring til os på 7022 6161. Vi kan så tage en snak omkring hvor omfattende problemet er, og hvordan vi bedst hjælper dig med en løsning. Er du i tvivl om du har skimmelsvamp, så anbefaler vi at du får det undersøgt. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvor du kan vedhæfte billeder. Vi ser så på dem hurtigst muligt, og vender straks tilbage med et svar.

skimmelsvamp bekæmpelse - vi fjerner det effektivt

Kommer skimmelsvampen tilbage?
Hvis du har kontaktet Skimmelfrit, så har du allerede gjort meget for at få en varig løsning. Efter vi har bekæmpet skimmelsvampen, vil i langt de fleste tilfælde anbefale, at der bliver udført et forebyggende arbejde, så problemerne ikke opstår igen.

Hvor dyrt er det at bekæmpe skimmelsvamp?
Da vores løsninger er individuelle, så er prisen også. Vi tilbyder dog altid at sende et fast skriftligt tilbud. Du vil derfor altid kende prisen, før vi påbegynder arbejdet.