Udredning af skimmelsvamp

Vi fjerner årsagen til skimmelsvamp – og genopbygger det ramte område

Forebyggelse & reetablering

Vi kan både fjerne skimmelsvamp og reetablere det ramte område

Skimmelfrit tilbyder at fjerne skimmelsvamp eller varetage hele skimmelrenoveringsprocessen fra udredning, over fjernelse til reetablering af de berørte områder. Har du derfor været ude for skimmelsvamp, så kan vi hjælpe dig.

Først og fremmest vil vi anbefale at få undersøgt og testet boligen, hvis du er i tvivl om vi skal fjerne skimmelsvamp.

Dernæst skal skimmelsvampen bekæmpes. I forbindelse med udredning af skimmelsvamp, kan der måske være behov for at fjerne lette bygningskonstruktioner, såsom gips, puds og lignende.

Efter den akutte bekæmpelse, er det naturligvis vigtigt at foretage forebyggelse af skimmelsvamp. Det kan også være nødvendigt at få reetableret murværk, installationer og andet.

Vi kan hjælpe dig med at fjerne skimmelsvamp og varertager gerne hele processen – det eneste du skal gøre er at ringe til os på 70 22 61 61 – så kommer vi hurtigt forbi og danner os et overblik.

Udredning af skimmelsvamp

Efter vi har udført at fjerne skimmelsvamp forebygger vi, at der igen opstår problemer.

For at imødegå fremtidige problemer opstået p.g.a. fugt vil vi typisk etablere omfangsdræn, ligesom vi afhængig af situationen vil foreslå konstruktionsændringer og anden isoleringsform i hele eller dele af boligen.

Skal vi fjerne skimmelsvamp for dig? Tag kontakt til os i dag.

Hvad siger kunderne?

Vi har mange tilfredse kunder.
Læs flere anmeldelser på Anmeld Håndværker.

 

Udredning for skimmelsvamp

Efter en del vandskader rekvirerede jeg Skimmelfrit til at lave en analyse af mit hjem mhp udredning for skimmelsvamp. De leverede fra start til slut en virkelig god service, høj faglighed og integritet, og jeg er meget tilfreds med såvel forløb som slutresultat.

–  Stine

Skimmelsvamp test

Teknikeren mødte op præcis på klokkeslettet, gik i gang og var relativ hurtigt færdigt. Fin, omgængelig person.

– Martin

En test af fugtforhold i et hus, vi overvejede at købe.

Jeg udfyldte kontaktformularen en tidlig morgen og allerede en time eller to senere blev jeg ringet op og vi havde en aftale to dage senere – rigtig god service.
På selve dagen gik han hele huset igennem (målte for fugt og svamp) og fortalte om resultaterne undervejs.
Var det ikke for målingerne og hans anbefalinger/ekspertise havde vi risikeret at købe et ubeboeligt hus.

– Sofie

Fjernet skimmelsvamp i køkkenet

Imødekommende kontor, som ringer tilbage som lovet hver gang.
Seriøst forarbejde og opfølgning.
Dygtige håndværkere, som kommer kl 8 som aftalt.
Anbefalelsværdigt firma.

– Bette

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer

Reetablering af boligen

Når boligen skal reetableres indebærer det genopbygning af berørte områder med gips puds og lignende. Vi har gennem løsningen af mange opgaver oparbejdet et godt ry som specialentreprenører, der kan varetage hele processen i skimmelsaneringen, lige fra processen med at fjerne skimmelsvamp til forebyggelse.

Årsagen til det gode ry skyldes bl.a. vores dygtige samarbejdspartnere. Vi har siden 2012 opbygget et nært samarbejde med professionelle håndværkere inden for andre faggrupper.

Vores samarbejdspartnere er alle tilvalgt, da de gennem flere år har bevist, over for os og over for vores kunder, at de ikke går på kompromis med arbejdet.

Få et tilbud og tag kontakt!

Før vi går i gang med at fjerne skimmelsvamp, vil vi komme med en vurdering af arbejdets omfang – herunder reetablering og forebyggelse.

Ønsker du at få en fagmand til at vurdere omfanget af jeres behov for en løsning, så ring til os på 70 22 61 61. Vi kører ud til hele landet.

Er kontoret lukket, kan du altid sende en besked til os via kontaktformularen, hvor du også kan vedhæfte billeder. Vi vil så vende tilbage hurtigst muligt.

Professionelle samarbejdspartnere

  • Nedrivning
  • Tømrer & Snedker faget
  • Murer faget
  • Autoriseret VVS og kloak folk
  • Elektrikere
  • Maler faget

Derudover samarbejder vi med stillads-, flyttefirmaer samt bygningskonstruktører og arkitekter.

Find mere information om skimmelsvamp her

Nedenfor kan du finde mere information om skimmelsvamp samt oplysninger om hvordan vi kan hjælpe dig med at fjerne skimmelsvamp: