Skimmelsvamp test og analyse

Skimmelfrit er certificeret til at teste, analysere og dyrke med Mycometer-metoden

Test & analyse

Har du skimmelsvamp?

Er du i tvivl om der er skimmelsvamp i huset, så er første skridt at få det undersøgt til bunds med en skimmelsvamp test. Med en undersøgelse af skimmelsvamp kan du få afklaring på, om der er skimmelsvamp i ejendommen som skal det bekæmpes, og omvendt er der ingen grund til at bekymre sig unødigt, hvis det viser sig at der ikke er noget galt.

Lad Skimmelfrit udføre en undersøgelse af skimmelsvamp for dig, så du kan få klarhed over omfanget og en viden om hvad du kan gøre ved problemet.

Vi udfører test af skimmelsvamp

Skimmelfrit er certificerede specialister og er som de eneste i Danmark uddannet på tysk skole for skimmelsanering (TüV certificeret). Vi kan hjælpe dig med en skimmelsvamp test, der viser om din bolig er ramt af skimmel.

Vi har gennem de seneste år udviklet en skarp og gennemprøvet model, der sikrer vores kunder et hurtigt svar – bygget på en omfattende gennemgang, skimmelsvamp test og analyse. Kort fortalt vil vi i analysefasen sikre:

 • Visuel gennemgang af boligen
 • Fastlæggelse af skadens opståen
 • Kortlægning af skadens omfang
 • Udtagning og dyrkning af prøver
 • Eventuel udarbejdelse af afhjælpningsforslag

Hvad siger kunderne?

Vi har mange tilfredse kunder.
Læs flere anmeldelser på Anmeld Håndværker.

 

Udredning for skimmelsvamp

Efter en del vandskader rekvirerede jeg Skimmelfrit til at lave en analyse af mit hjem mhp udredning for skimmelsvamp. De leverede fra start til slut en virkelig god service, høj faglighed og integritet, og jeg er meget tilfreds med såvel forløb som slutresultat.

–  Stine

Skimmelsvamp test

Teknikeren mødte op præcis på klokkeslettet, gik i gang og var relativ hurtigt færdigt. Fin, omgængelig person.

– Martin

En test af fugtforhold i et hus, vi overvejede at købe.

Jeg udfyldte kontaktformularen en tidlig morgen og allerede en time eller to senere blev jeg ringet op og vi havde en aftale to dage senere – rigtig god service.
På selve dagen gik han hele huset igennem (målte for fugt og svamp) og fortalte om resultaterne undervejs.
Var det ikke for målingerne og hans anbefalinger/ekspertise havde vi risikeret at købe et ubeboeligt hus.

– Sofie

Fjernet skimmelsvamp i køkkenet

Imødekommende kontor, som ringer tilbage som lovet hver gang.
Seriøst forarbejde og opfølgning.
Dygtige håndværkere, som kommer kl 8 som aftalt.
Anbefalelsværdigt firma.

– Bette

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage inden for 8 arbejdstimer

Efterfølgende analyserer vi for skimmelsvamp

Efter vi har foretaget test af skimmelsvamp, vil vi analysere prøverne i et laboratorie. Skimmelfrit er certificeret af Mycometer til at udtage, dyrke og analysere efter Mycometer-metoden.

Visse skimmelarter kan være særligt komplicerede at analysere, hvorfor vi samarbejder med førende laboratorier i såvel Danmark og Tyskland. På den måde sikrer vi os, at vi kan fortage skimmelsvamp test, og dyrke og analysere stort alle former for svamperelaterede prøver, samt sikre uafhængighed, da prøver analyseret på et fremmed laboratorium foregår anonymt.

Hvor lang tid tager det at analysere en test af skimmelsvamp?

Selve analysen tager en uges tid, hvorefter vi har et svar, der kan bruges som et led i en strategi til at fjerne skimmelsvampen fra dit hjem. Hvis du vælger Skimmelfrit til at udføre skimmelsvamp test, kan vi tage 4 typer prøver.

 • Mycometer, som vi udtager på det ramte område, fastlægger om der er tale om skimmelsvamp eller ej, samt hvilket niveau.
 • Luftprøve, som har til formål at konstatere, hvor mange svampesporer, der er i luften (CFU).
 • Kontaktprøve, har til formål at fastlægge arten af skimmelsvamp, hvilket sker ved dykning og visuel analyse. Foregår på eksternt laboratorium.
 • DNA test, har ligeledes til formål at fastslå arten af skimmelsvamp, hvilket sker ved DNA analyse. Foregår på eksternt laboratorium.

Vi foretager test af skimmelsvamp i hele landet.

udregning af værdien på skimmelprøve

Når analysen er færdig udarbejder vi en rapport

Så snart testresultaterne efter skimmelsvamp test foreligger vil vores rutinerede medarbejdere drøfte, hvilke tiltag der bedst bekæmper skimmelsvampen i lige præcis jeres situation. Herefter udarbejder vi en rapport med anbefalinger til hvordan I får løst problemet.

For os er det vigtigt at kunderne er trygge, og vi tilbyder derfor selv at stå for hele saneringen og reparationen af ejendommen.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig

Har du brug for at få foretaget en skimmelsvamp test? Ring til os allerede i dag på 70 22 61 61, så vi kan tage en snak om hvordan vi udfører en undersøgelse af skimmelsvamp hos dig. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvor du kan vedhæfte billeder af skimmelen – Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle priser er incl moms.

Lad fagmanden teste for skimmelsvamp i dit hjem

Vi anbefaler altid, at du bestiller en fagmand, der kommer hjem til dig og udfører test af skimmelsvamp. På den måde kan du med det samme få en dialog med en ekspert på området, en dialog med en der har foretaget flere hundrede skimmelsvamp test, og en snak med en ekspert der har set utallige vægge, kældre og tage – og måske hurtigt får øje på svamp, som du ikke selv har set.

Ønsker du dog selv at få tilsendt et Mycometer test kit, så du selv kan udtage en prøve, og få os til at dyrke og analysere den, kan dette lade sig gøre ved at udfylde nedenstående formular.

Skriv en besked til os via kontaktformularen. Vi vil så sende dig det ønskede antal testkit med med udførlig instruktion og beskrivelsesblad til prøvestedet. Vi sender også en faktura med instrukser om betalingen. Du indsender prøven, som vi dyrker og analyserer, når vi har registreret betalingen af fakturaen. Resultat tilsendes i rapportform via mail i PDF-format.

prøvetagning af Skimmelfrit

Hvad koster en skimmelsvamp test, hvis du selv udtager prøven:

 • 1 test Kr. 900,00
 • 2 test Kr. 1.650,00
 • 3 test kr. 2.300,00
 • 4 test kr. 2.900,00
 • >4 test – Spørg for pris